Κριτική Επιτροπή
Τις υποψηφιότητες στα Frozen Food Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.

Προεδρος Επιτροπhς αξιολογησησ
Στέφανος Κομνηνός
Netrino Ιδρυτικός Εταίρος, Αναλυτής Αγοράς, Επιχειρηματικός Μέντορας
Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

Δημήτρης Αηδόνης
Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Παναγιώτης Βαραγιάννης
M.Med.Sc. PhDc, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Υπ. Διδάκτωρ Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Κατερίνα Γιαζιτζή
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc, PhD, ερευνήτρια του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Γιάννης Γκολέμης
Business Consultant
( Member Of The Board Of Advisors ΕΠΙ3 at Netrino )

Διονύσης Γρηγορόπουλος
Προεδρος Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics

Θεόδωρος Δημητριάδης
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της OMIND CREATIVES, Διοργανωτής Εκθέσεων και Συνεδρίων, Εκδότης Κλαδικών Επιχειρηματικών Περιοδικών

Βασίλης Ζεϊμπέκης
Δρ. Επικ. Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Οικ. & Διοίκησης, Παν. Αιγαίου, Πρόεδρος, Ελληνική Εταιρεία Logistics

Κωνσταντίνος Ήντουνας
Καθηγητής Μάρκετινγκ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Αλέξανδρος Κωστόπουλος
Υπεύθυνος Ανάπτυξη, CSR HELLAS & Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, CSR Europe

Δημήτριος Μάντης
Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ)

Μανώλης Μανωλαράκης
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Γιώργος Μπόσκου
Αναπληρωτής Καθηγητής Οργάνωσης & Διαχείρισης Μονάδων Διατροφής, Αναπληρωτής Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας & Αγωγής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Γεώργιος Οικονόμου
Εντεταλμένος Σύμβουλος ΣΕΒΕΚ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος), Οικονομολόγος, Διοικητικός Σύμβουλος Επαγγελματικών & Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων

Γεώργιος Παλησίδης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εστίασης & Τροφίμων GEOGASTRONOMY

Βάσω Παπαδημητρίου
Γενική Διευθύντρια, ΣΕΒΤ

Αναστάσιος Παπαλαζάρου
Επιστημονικός Διευθυντής, NUTRIMED

Πάρης Παπαχρήστος
Διαιτολόγος Διατροφολόγος, MSc, Ιδρυτής του medNutrition.gr

Γρηγόρης Ρίσβας
Γενικός Διευθυντής NUTRIMED, Aντιπρόεδρος του EFAD
(European Federation of Association of Dietitians)

Ανδρέας Σουλιώτης
Δρ. Επικεφαλής επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων

Γιάννης Τσάκνης
Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τροφίμων, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Γιάννης Τσώνης
Εμπορικός Σύμβουλος με ειδίκευση Τροφιμα - Ποτα
