Κρατήστε με ενήμερο για τα Frozen Food Awards 2023

Κατηγορίες & Βραβεία

Αναλυτικά οι κατηγορίες υποψηφιοτήτων στα βραβεία

Ενότητα 1: Καλύτερα Κατεψυγμένα Προϊόντα

1.1. Φρούτα & Λαχανικά
1.2. Κρέατα & Πουλερικά
1.3. Ψάρια & Θαλασσινά
1.4. Αναπληρώματα Κρέατος
1.5. Γεύματα (έτοιμα & ημιέτοιμα)
1.6. Πίτες & Πίτσες
1.7. Φύλλα-Ζύμες
1.8. Σφολιάτες
1.9. Αρτοσκευάσματα
1.10. Παγωτά & Γλυκά
1.11. Παγάκια
1.12. Food Service – HORECA

Ενότητα 2: Καλύτερες Λύσεις στη Βιομηχανία Κατάψυξης

2.1. Τεχνολογία και Κατασκευή Επαγγελματικών Θαλάμων Κατάψυξης
2.2. Συστήματα Ελέγχου και Αυτοματισμού
2.3. Οχήματα Μεταφοράς Kατεψυγμένων
2.4. Υλικά & Τεχνολογία Συσκευασίας


Στην 2η Ενότητα υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν οι εταιρείες που κατασκευάζουν ή εμπορεύονται εξοπλισμό και λύσεις επαγγελματικής ψύξης & συσκευασίας, η ίδια η βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας κατεψυγμένων προϊόντων τροφίμων, αλλά και οι retailers με τις λύσεις επαγγελματικής ψύξης που χρησιμοποιούν.

Ενότητα 3: Καλύτερες Υπηρεσίες στον Κλάδο της Κατάψυξης

3.1. Υπηρεσίες Πληροφορικής
3.2. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
3.3. Πιστοποίησης & Διαπίστευσης
3.4. Αποθήκευσης Κατεψυγμένων Κατεψυγμένων
3.5. Μεταφοράς & Διακίνησης


Στην 3η Ενότητα υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν οι εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες στο κλάδο της κατάψυξης, η ίδια η βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας κατεψυγμένων προϊόντων τροφίμων αλλά και οι retailers με τις λύσεις logistics που χρησιμοποιούν.

Ενότητα 4: Καλύτερες Πρακτικές στον Κλάδο της Κατάψυξης

4.1. Marketing
4.2. Διαφημιστικής καμπάνιας για τον καταναλωτή (Multi Channel?)
4.3. ESG
4.4 Έρευνα και Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων
4.5 Miscellaneous

Στην 4η Ενότητα υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρίες που παράγουν ή εμπορεύονται ή πωλούν στον καταναλωτή, κατεψυγμένα, εξοπλισμό και λύσεις επαγγελματικής ψύξης & συσκευασίας και παρέχουν λύσεις & υπηρεσίες.

Ενότητα 5: Frozen Food Awards Miscellaneous

5.1. Miscellaneous

* Στην κατηγορία αυτή υποβάλλονται υποψηφιότητες οι οποίες δεν μπορούν να ενταχθούν σε καμία από τις ήδη υπάρχουσες. Οι υποψηφιότητες που υποβάλλονται σε αυτή την κατηγορία ελέγχονται από την κριτική επιτροπή και ο πρόεδρος αποφασίζει αν θα ταξινομηθούν σε υπάρχουσες (εννοιολογικά κοντινές κατηγορίες) ή θα δημιουργηθούν νέες κατηγορίες όπου και θα ενταχθούν. Η δημιουργία μια νέας τέτοιας κατηγορίας καθώς και τα κριτήρια αξιολόγησής της είναι εξολοκλήρου υπό την εποπτεία της κριτικής επιτροπής. Η εταιρεία που υποβάλλει την υποψηφιότητα στην κατηγορία Miscellaneous δεν έχει το δικαίωμα επιλογής δημιουργίας νέας κατηγορίας ή ένταξης της υποψηφιότητάς της στις ήδη υπάρχουσες, αυτό το αναλαμβάνει αυτόματα με την υποβολή της υποψηφιότητας η κριτική επιτροπή και την τελική απόφαση την επικυρώνει ο Πρόεδρός της.

Βραβεία

Τα βραβεία που δίνονται σε κάθε κατηγορία είναι Gold, Silver, Bronze και προκύπτουν από τους μέσους όρους της βαθμολογίας της Κριτικής Επιτροπής. Οι Διοργανωτές και ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής διατηρούν το δικαίωμα να απονείμουν περισσότερα από τρία βραβεία σε κατηγορία βράβευσης, όπου υπάρχουν ισοβαθμίες μεταξύ υποψηφιοτήτων, ή λιγότερα από τρία βραβεία σε κατηγορία βράβευσης, όπου οι υποψηφιότητες δεν συγκεντρώνουν την απαιτούμενη βαθμολογία. Για να δοθεί η τριπλή κατηγοριοποίηση Gold, Silver, Bronze θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις (4) υποψηφιότητες στην ίδια κατηγορία. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, τότε η συγκεκριμένη κατηγορία ενοποιείται / συγχωνεύεται με άλλη μέσα στην ίδια ενότητα.

Platinum Awards
Απονέμεται στην υποψηφιότητα η οποία συγκέντρωσε τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή, ανάμεσα στο σύνολο των υποψηφιοτήτων σε όλες τις κατηγορίες στην ίδια Ενότητα. Η Κριτική Επιτροπή, με την σύμφωνη γνώμη του Προέδρου διατηρεί το δικαίωμα να μην απονείμει κάποιο ή το σύνολο των προαναφερόμενων platinum awards.

Ενότητα 1: Καλύτερο Κατεψυγμένο Προϊόν
Ενότητα 2: Καλύτερη Βιομηχανία Κατάψυξης
Ενότητα 3: Καλύτερη Υπηρεσία
Ενότητα 4: Καλύτερες Πρακτικές

Βραβεία της Χρονιάς
Τα βραβεία της Χρονιάς δίνονται στους υποψηφίους που έχουν επιτύχει το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμολογίες από τις βραβευμένες υποψηφιότητες. Κάθε βραβείο συγκεντρώνει τους εξής βαθμούς:

• Platinum award 10 βαθμοί
• Gold award 7 βαθμοί
• Silver award 3 βαθμοί
• Bronze award 1 βαθμός

Εταιρεία Κατεψυγμένων Προϊόντων Τροφίμων της Χρονιάς
Το βραβείο θα απονεμηθεί στην Εταιρεία που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, οι οποίοι θα προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών.

Προμηθευτής Κατεψυγμένων Προϊόντων Τροφίμων της Χρονιάς
Το βραβείο θα απονεμηθεί στον Προμηθευτή που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, οι οποίοι θα προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών.